13.4.2009

Gekkoja kyydissä

Kevään tullessa alkavat liskotkin heräilemään ja meillä niitä vilistää nyt neliöliinassa. Herättelin gekkoja jo kuukausi sitten, mutta ilmeisesti kelit oli vielä liian kylmät ja homma jäi hautumaan. Nyt viikonloppuna sitten uuden ompelukoneen innoittamana valmistui Artulle uusi kantoverme. Ite tykkään kuosista ihan hirveästi, kiitos siitä rakkaalle ystävälleni joka toi sitä Kimperiltä. Hihnat ja paneelin toinen puoli on ruskeaa vakosamettia, jota napsuttelin Kangas-Mallalta.

Irrotettavassa unituessa on vaikutteita yamosta. Itse tuki on siis metallinepeillä kiinni paneelissa, samaisilla nepeillä tuki kiinnitetään käytössä olkahihnoihin. Yritän vielä päivänvalossa napsia kantokuvaa.
2 kommenttia:

sari kirjoitti...

Hieno,kertakaikkiaan.Pitäis vissiin itekin alkaa suunnitella uutta neliötä,se mun eka on kyllä ihan käyttökelpoinen,mutta parantamistakin olisi.

Ootkos muuten ihan ite tuossa kuvassa?Oon jotenkin kuvitellut sut vaaleaksi :-o

Sanna kirjoitti...

Joo, minä ihan ite kuvassa. Ehkä mä oonkin piiloblondi =D Eipä meidänkään edellisessä neliössä oikeestaan vikaa ollut, tuo gekko-kangas vaan herätti ajatuksen toisesta neliöstä. Nyt sitten hautuu jo kolmas mielessä...