12.6.2010

Kesävaatetta, mutta missä kesä?

Täällä tulee vettä taivaan täydeltä, tuulee ja paleltaa. Silti tein neitokaiselle tunikan lämpimiä kesäpäiviä ajatellen. Kaveriksi ompelin hiuspannan samasta kankaasta. Tunikan kaava löytyy lehdestä SK 1/09. Kaava on alkujaan mekko, mutta lyhensin helmaa reilut 10cm. Enemmänkin ois voinu. Trikoo on kaapissa marinoitunutta ek:sta hommattua nansoa. Kuosi on vähän mun makuun niin ja näin, mutta tässä se näyttää kivalle =)


Neuvolakortin kansia surauttelin pinon ystäville. Ja monet ystävät kun on suurperheellisiä, kansia tarvitaan paljon. Lisääkin kaipailivat =)

Ja tässä vielä noista aiemmin tehdyistä Artun pöksyistä action kuvaa. Musta nuo istuu tosi hyvin päällä. Kasvuvaraa on reilumman puoleisesti.


Nyt pikku hiljaa pitäisi kääntää katse syksyyn ja varustaa nappuloiden ja isompien vaatekaappeja päiväkotia ja koulua varten. Pahoin pelkään, että töiden alettua ompeluaikana vähenee minimiin =( Noh, ideoita ja kankaita piisaa. Lapsenvahti puuttuu ;-) Sorruin kaapintäytettä naputtelemaan taas Naperonutulta kun kerran aleakin sai. Molemmalle nappulalle Kameleont Designin raitapaidat. Kuvaa ei vielä ole näytellä. Maanantain postipoikaa odotellessa...

3 kommenttia:

kiala kirjoitti...

Kauniita ompeluksia! Noi, neuvolakortin kannet on ihan hurjan söpöjä. Koskakohan mulla inspis iskisi niiden suhteen. No ei ainakaan vielä kun on koneet huollossa...

Mirka kirjoitti...

Ihania! Kiitos kaavavinkistä, pitänee ettiä tuo lehti :)

Vitsi! Mie varmaan alan kohta siulta anella tuommosia neuvolakortin kansia kun en ite saa mitään aikaseksi! Hieno rivi :)

NorppaStiina kirjoitti...

Tosi ihana tuo mekko! Mä tykkään tuosta kuosista!
Yhdessä aiemmassa postauksessa mainitsit lempparifoorumisi. Tulin uteliaaksi - mikä se on?