2.4.2011

Pehmeää ja pörröistäEurokankaastahan ei pääse ulos ostamatta mitään. Ainakaan minä en pääse. Harvemmin tulee pakalta ostettua, palalaarien kohdalla aina haksahtaa. Niin kävi viime reissullakin. Nämä kankaat tarttuivat mukaan pörröfleece nimellä varustetusta laarista.

Ottobren 1/06 svetaritakin kaavalla syntyi poikasille takit koossa 92 cm ja 110 cm. Nämä on oivat lämmikkeet välikausihaalarin alle tai vaikka viileinä kesäiltoina :)


Alkuperäisessä ohjeessa kauluskin oli tehty resorista, mutta tein ne nyt tuosta pörröfleecesta. Kangas kyllä nukkasi ja pölytti oikein kunnolla leikatessa. Pörröä oli pitkin pöytää ja omissa vaatteissa. Ompelun päälle saikin imuroida koko huushollin :)


5 kommenttia:

PikkuHoo kirjoitti...

Just päivitin samaisella kaavalla tehdyn takin blogiini :) Ihanan väriset nuo sinun tekemäsi takit!

Sanna kirjoitti...

Ja ristiin blogattiin sekä kommentoitiin ;)

*marjuska* kirjoitti...

Suloiset! Ihanan lämpöisen ja mukavan näköiset.
Pitääpä kattoa onko meidän EK:ssa tuota. Tuli idea noista sun takeista että voisi vaikka tehdä tulevalle vauvalle tuosta vihreästä sammakkohaalarin. :-)

Mirka kirjoitti...

Aivan ihanat :) Miulla vaan on iho allergioitten ja muihen takia niin hurjassa kunnossa, että tuommoinen pörrö tuntuu ilkeälle käsiin :( Eli haluisin just tuommoset muksuille, mutta en pysty ite käsittelee kangasta. Simpura.

Mutta siis tosi hienot on!!

NorppaStiina kirjoitti...

Todela kivat! Ja ihanan pirteän väriset. Täytyykin kaivaa tuo kaava esille, jos sais omalle mimmille tehtyä samalla kaavalla takin. On niin kivan näköinen. :)