8.8.2009

Aa-aa-apina

Uskalsin kuin uskalsinkin ottaa hyllystä ihanaisen apinajoustiksen =) Muokkasin hiukan tuota krokotiilipaidan kaavaa, lisäsin leveyttä etu- ja takakappaleisiin ja hihoihin. Nyt on aikas jees. On tuo kuvioiden saaminen suoraan vaan aika kinkkistä. Mä pesen ja rummutan kankaat ennen leikkaamista ja ompelua kun en halua sit mitään kutistumisyllätyksiä valmiille vaatteelle. Kankaat vaan tuppaa pesussa jotenkin kulahtamaan ja venähtämään ja tuntuu et nuo apinatkin veivasi ihan kieroon.


"Mii änd ai" -linja jatkuu. Apinat saivat kaverikseen joustofroteepöksyt koossa 80cm. Ohje ja kaava ottobre 4/08:n Vilkas velourhousut. Ohjeessa pöksyissa on ihan suorat lahkeet, mut ite tykkään et on resori tai kumppari lahkeissa. Näissä siis kumpparit. Samoin vyötäröllä.


Varmaan tarttis nyt siirtyä seuraavaan haasteeseen eli villasukkiin. Täytyy kerätä ensin rohkeutta ja neuloa puikoilla roikkuvat loftit valmiiksi. Paitoja toki teen lisää, Pikku-ukko ja Pinsessa oottelevat omiaan. Niin ja housujakin tarttis lisää ja vaippoja ja hameita, tunikoita...

6 kommenttia:

Miranda kirjoitti...

Tein itekkin just apinafroteesta tytölleni setin :) On se vaan niin ihana kangas :D

Essiina kirjoitti...

Ihania nämä tekemäsi vaatteet. Ei voi kuin ihastella tuotoksia kun itse kykenee juuri ja juuri vain suoraa saumaa ompelemaan esim. verhoon.
Ai niin ne villasukat... Pitäis jossain vaiheessa aloitella kans kutomisharjoittelua pitkästä aikaa. Villahousutkin kiinnostais :-)

Hanna kirjoitti...

Ihana apina-asu :) Leikkasin juuri tänään samat housut. Huomenna varmaankin pääsen niitä ompelemaan!

Tellu kirjoitti...

Pikkusille löytyy aina kaikkea kivaa kankaista lähtien. Apina kangas ja krokotiilikangas oli aivan ihania ja niin on tämä kuvauksellinen pikku mieskin. Ihan vauvakuume tässä taas meinaa tulla,,,,

Niinu kirjoitti...

Siis toi on niin kiva yhdistelmä, toi ruskea ja keltainen,"Dacapo"!
Kivan setin oot tehnyt ja mallinkin:)

Sanna kirjoitti...

Niinu: mustakin ihana yhdistelmä, miehen mielestä ei. Hänet on kuulemma kyllästetty pienenä keltaisella ja ruskealla. Valitkoon itse värit sitten kun alkaa vaatteitakin ompelemaan =)