5.8.2009

Reeniä, reeniä

Josko nyt ehtis lopukki päivittää kun aamulla ei ehtiny. Haasteeseen olen tarttunut ja harjoitukset aloittanut. Uhriksi valitsin ihan kämäkökköjämäpaloja hyllystä ja hyvä niin. Alkuun tein Pikku-ukkelille pyjaman johon kokeilin eri tavoin noita resorijuttuja. Koko on about 100cm. Läheisestä eurokankaasta ei saanut ompelukoneeseen kuin 4,0:n kaksoisneuloja, joka osoittautu sitten liian leveäksi. Ainakin mun makuun. Pinsessan parturireissulla haettiin sitten 2,5:n kaksoisneula ja nyt oon tyytyväinen.

Seuraava reenikipale valmistui eilen illalla, Artulle 80cm paita. Kaavan väsäsin jostain ottobren raglanhihaisesta bodysta kun en muuta raglania löytänyt =( joten jos jollain on vihjata mistä sellainen löytyy niin anti tulla vaan. Ompelujäljiltään jo suht jees, mutta aika nakinkuori tolle jäppiselle. Täytyy kokeilla 86 cm kaavaa. Ja joustovampaa trikoota. Jatketaan harjoituksia.
Aika epeli tuo Arttu on =) ikää ensi viikolla 10 kuukautta. Ryömii hirmuista kyytiä ja yrittää nousta ylöspäin milloin mitäkin vasten. Konttaus ei kiinnosta yhtään. Seisoo ja ottaa askelia jos käsistä pidetään kiinni, tosin lantio hytkyy vielä lambadaa. Osaa nousta itse istumaan ja laskeutua siitä takaisin maanmatoseksi. Vilkuttaa ja yrittää taputtaa. Ja juttua piisaa. Reilun kuukauden on melkosen selkeästi huudeltu äitiä. Isiäkin yrittää "Ihhi". Nyt sanavarastoon on tullut "namnam" ruokailun merkiksi ja "Anna" kun jotain on saatava. Jaahas, täytyy mennä. Pikku pojat yhdistivät kykynsä ja levittävät juuri paria muovipussillista tilkkuja pitkin keittiötä. Puuh.....

2 kommenttia:

Numppa kirjoitti...

Voi Arttu!! :)

Elvina kirjoitti...

Hienoja resoreita! Minulla on ongelmana se, ettei koneeni suostu yhteistyöhön kaksoisneulan kanssa. Langankireydet eivät millään toimi kahden langan kanssa.

Mutta Iinun kaupasta saa Farbenmixin kaavoja, joissa on ihana raglanhihainen paita Zoe. Itse olen tehnyt sillä nyt jo aika monta paitaa, ja se on mielestäni toimivampi kuin Ottobren kaavat. Blogissani on niistä kuviakin (ja vuodatusta tuosta kanttauspulmasta).