17.4.2009

Kierrätystä ja harjoittelua

Olen tässä parin päivän ajan siivoillut kaappeja, lähinnä lasten pieniä vaatteita ja vaihtanut talvikamppeita keväisempiin. Osa kaappien annista päätyy kirppikselle, osa UFF:lle ja osa omaan silppuriin. Eritoten bodyt tuntuu olevan aikamoista hukkatavaraa, joten ajattelin niistä mitä ei kehtaa myyntiin laittaa surauttaa lisää pesu/pyyhkimislappuja. Edelliset on jo niin *kröhöm* pinttyneitä. Bodyja silputessa napsin sitten nepparilliset haaraosatkin talteen ja niistä syntyi bodyn jatkopaloja. Ei mitään kaunokaisia, mutta käyttökelpoisia. Löytyypä joka bodyyn sopiva jatkopala värien ja erikokoisten neppien puolesta. Uhriksi joutui myös vanha flanellipyjama sekä froteepyyhe, tuloksena pesuhanskoja. Toinen puoli pehmoista flanellia ja toinen froteeta.

Niin ja harjoitteluksi lasken tuttavuuden tekemisen uusien koneitteni kanssa. Pitänee vielä jatkaa harjoituksia, neiti 6v tilasi merenneitopuvun kerhon naamiaisiin. Kankaat on hommattu, ohje löytyy uusimmasta käsityökerhon lehdestä (SK 4/09). Pitäkää peukkuja =)

1 kommentti:

Hanna kirjoitti...

Voi harmi kun just aamulla ehdin kantaa roskiin osan bodyjen nepparilistoista mitä olin säästellyt, mutta jo unohtanut mitä varten! Onneksi tuolla on hukkabodyja jäljellä vielä, jatkopalathan on nerokas idea, niitä ei koskaan ole liikaa! Mullakin muuten muu osa bodysta meni pesulappuihin :)