11.7.2009

Kesäleski

Tästä se sitten alkaa parin (-kolmen) viikon kesäleskeys ja osa-aika yh:n elämä. Mies otti kolme isointa mukeloa matkaan ja suuntasivat nokan kohti Kuusamoa viime yönä kolmen korvilla. Äsken soittelivat Iisalmen kohdilta. Neiti 6v oli sitten oksentanut jo Heinola-Mikkeli välillä =( pienestä pitäen raukka kärsinyt matkapahoinvoinnista, kuten äitinsäkin.

Noh, mitäs me täällä kotona sitten? Tänään olisi siskon viidennen muksun ristiäiset. Pienestä neidistä tuleepi kummityttöni <3 Eipä tosiaan juu...

Muutamana kesänä aiemminkin olen jäänyt kotiin kesäleskeksi ja aina olen pistänyt kotona tuulemaan. Nyt otin jo vähän ennakkoa ja eilen miehen kanssa siirrettiin yksi kaappi lasten huoneesta meidän makkariin. Lastenhuone on nyt sitten hyrskynmyrskyn =/ sinne siis tiedossa suursiivous ja leluinventaario. Mihin ihmeeseen sitä laittais miljoona ylimääräistä pehmolelua? Neidille pitäis hommata koulupöytä kun on nyt iso eskarilainen, ajattelin ihan oman tyttönurkkauksen hälle väsätä. Ompeluhommiakin olis odottamassa pöydällä ja päässä. Saas nähdä mitä saan aikaiseksi näiden kahden pikku miehen kanssa. Vapaaehtoiset lastenhoitajat voivat ilmoittautua allekirjoittaneelle ;-)

Ei kommentteja: