30.5.2009

Kesän kangastuhojaiset

Eräällä foorumilla päätettiin porukalla ryhtyi omia kangasvarastoja tuhoamaan. Samasta aiheesta oli ystävän kanssa muutama päivä sitten puhetta. Joten niskasta kiinni ja hommiin =)

Lähtötilanne on kutakuinkin tämä:

No, eihän tuo olekaan niin hurjan näköinen juuri siivottuna...


Tuossa keskellä näkyy vaalean sinistä pitsiä ja silkkiä. Ne ovat jo työn alla, pitsi kasattuna ja silkki leikattuna. Valmista pitäisi tulla ennen ensi lauantaita. Paljastuksia siis sitten.


Ja viimeisenä muttei niin vähäisenä, pulit ja kuivaliinat.

Mietin josko sitä olis langatkin kuvannut kun haluan nekin tähän proggikseen mukaan, mutta niistä kuvia sitten valmiissa muodossa. Yhdet kesäpöksyt Artulle on jo puikoilla.

Niin siis näistä kangastuhojaisista. Ideana siis on ettei uusia kankaita osteta (paitsi mä varasin option bambufleeceen ja vakosamettiin), mutta tarvikkeita saa ostaa mikäli tarvetta on. Ystävän kanssa vielä sovittiin itsemme palkitsemisesta syksymmällä kesän aikaansaannoksista. Leffaan, syömään, jalkahoitoon tms.

Tässäpä vielä pientä listaa mitä on ollut jo pitkään suunnitelmissa:

Tytölle:
- takki
- joustofrotee tunika

Artulle:
- kesätakki + housut
- velourhuppari
- vaippojavaippojavaippoja
- villahousuja kesäksi ja syksy-talvi

Pikku-ukolle:
- 2 kpl velourhuppari
- 2 kpl velourhousut
- joustofroteehousut
- apina t-paita
- yöpuku
- muutamat harkkarit

Itelle:
- pellavahousut
- pari hametta
- kietaisupaita
.. näihin puuttuu kankaat...

Muuta:
- kasseja
- siskon vauvalle turvaistuinpussukka syksyksi

Tulokset lasken sitten kappalemäärissä, ehkä se pitää "lipun korkeammalla" kuin kankaiden kulutusta metrimäärässä mitattuna.

2 kommenttia:

Tellu kirjoitti...

Tätä tuhoamisvimmaa on vissiin liikkeellä. Ei oo montaa viikkoa kun itse tuhosin kaikki kankaat öömappiin, kun siivosin vinttiä. Olivat nääs vuodelta Paavo. Ei oo tullut koskettua saumuriin eikä singeriin sen jälkeen ku nikotiinin lopetin.

Kiana kirjoitti...

Voi kun uskaltaisi itse lähteä mukaan, tuhottavaa nimittäin riittäisi! Viisain päätös alkuun taitaisi olla ostoslakkoon alkaminen ;)