16.5.2009

Samalla muotilla monta erilaista

Lapsiani tarkoitan. Oon tässä viime aikoina oikein seurannut ja kiinnittänyt huomiota miten erilaisia nuo kullanmurut oikeastaan onkaan. Silti kaikista löytyy ripaus meistä vanhemmista.

Esikoinen, nyt jo 11-vuotias poika, vastuuntuntoinen, tarkka ja rauhallinen. Hoitaa niin koulun, pienempiä sisaruksia ja kotihommiakin. Joskus jopa pyytämättä. Herkkusyöppö. Kauris.


Kakkonen, tänään täytti 10 vuotta. Hän jos voisi ja saisi, makoilisi sängyllään kaiket päivät sarjakuvalehti kourassa. Viihtyy omissa oloissaan. Koulu sujuu omalla painollaan, läksyistä joutuu kyllä toisinaan muistuttelemaan. Siivous on tälle kaverille myrkkyä. Ronkeli ruokailija, ei tykkää herkutella (ainakaan paljoa kerrallaan) ja monesti lihatkin jää ruokalautaselle. Kroonisessa kyselyiässä. Härkä.


Kolmonen, neiti 6vee. Herkkis. Prinsessa ja keijukainen. Kaikki missä on pinkkiä-kimallusta-hörhellystä käy. Tuleva kolmen lapsen äiti (kolme kuulemma riittää, että mahtuu hyvin autoon). Nukkejaan hoivannut kävelemään oppimisesta lähtien. Osaa käyttää ainoan tytön asemaansa hyväkseen. Passuuttaa muita. Syö niin sillit kuin sipulitkin. Kalat.


Nelonen, Pikku-ukko 2v. Ilmeisesti luulee olevansa tv-mainoksen duracel-pupu. Jaksaa aina vaan.... vielä silloinkin kun kukaan muu ei jaksa. Pikku klovni ja humoristi. Täystuholainen ja äärimmäisen itsenäinen koheltaja. Isin kuvailemana: aktiivinen tutkija =) Moni maistiainen on saanut tuomion "Ei tyttää". Kauris.


Viides villahousupoika, nyt jo 7kk. Vielä arvoitus. Äidin murunen roikkujainen. Isin kanssa höpsöttelijä. Tietää mitä haluaa. Tissiruoka on paras ruoka. Vaaka.


2 kommenttia:

kiala kirjoitti...

Suloinen parvi :)

Kaneli kirjoitti...

Ihan hassua, että sinun Esikoinen ja Kakkonen voisi olla kuvaus omasta esikoisesta ja kakkosestani! Prinsessan kohdalla pieleen menee mekein ainoastaan se, että Onni on prinssi :) Olisikohan meidän neljäs Durasellpupu myös? :)

Tuletko vielä töihin käymään ennen lomia? Olisi kiva nähdä. Ehkä sovitaan treffit syksyllekin, minä alan tekemään lyhyempää työaikaa (4pvää vkossa) joten jos sitten mahtuisi elämään muutakin kuin työ.