30.5.2009

Vaippapostaus osa1


Do diin, taas on ompelukone laulanut. Itse asiassa näistä on jo muuan päivä aikaa, mutta enpä ole ehtinyt tänne päivittämään. Maailmalle matkaa jatkoivat syklaamin värinen taskuvaippa sisäpuolellaan vaalean punainen coolmax ja taittoimu 2 krs bambuhampusta (irroitettava läppä 2 krs hamppujoustista) sekä mango aio valkoisella coolmaxilla. Aio:ssa kiinteä tiimaimu 2 krs bambuhamppua ja neppikiinnitteinen tuplapitkäläppä läppä 3 krs samaa bh:a.

Tämä taittoimu bambufleecesta pintanaan coolmax ja 6 kpl bambuisia pesulappuja jatkoivat myös matkaansa maailmalle.


On kotiinkin jotain jäänyt =) Pikku-ukolle harkkarit, brpulia ja flanellia, imuna 2 krs hamppua. Kaava vaatii pientä viilausta vielä kun jää hölmösti edestä pussittamaan. Taitaa vaan poika oppia täysin kuivaksi ennenkuin ehdin kaavaan koskeakaan.


Artulle taskuvaippa L-koossa Oogaboogaa ja ruskeaa microfleecea. Nyt vaan vaikuttaisi siltä, että juurikin tuo microfleece saa pienen pepun punoittamaan. Täytyy vielä seurailla käytössä. Toinen syyllinen (ja ehkä myös todennäköisempi) on liberovaipat jotka meillä on yökäytössä olleet toistaiseksi.
Ja viimeisenä maailman *piip* kuorivaippakokeilu. Siis ei muuten, mutta toi foe tahi joustokantti, miten sitä nyt kukakin kutsuu, ei ole mun juttuni. Päältäpäin kun ompelee saa reunan ihan ok ja kuorta kehtaa katsellakin, mutta annas olla se nurjapuoli. Miksi siellä ommel ei voi osua yhtä nätisti reunaan vaan poukkoilee pitkin poikiin??? Vaikka kuinka yrittäis tasaisesti venyttää ja taittaa kantin just tasan puoliksi. MURRRR!3 kommenttia:

MaaritH kirjoitti...

Peukkua kuorivaipaan! Oot sentäs yrittänyt. Mulla hamsteri-foet odottelee ompeluslaatikossa inspistä edelleen. Täytyy myöntää ettei tällaset postaukset ole kovin kannustavia :D

sari kirjoitti...

Ihana oogabooga :) Jos se ei sit teille sovikaan,niin kaupittele meille ;) Toi on kivaa PULia,mutten jaksa sitä pelkästään tilata eikä taas ole järkeä tilata muutakin kun en tahdo mitenkään päin ehtiä ommellakaan.

pintse kirjoitti...

Mistä ihmeestä tota Oogaboogaa sais tilattua?? :D