31.5.2009

Vaippapostaus osa2

Nyt voin nämä loputkin liittää kirjoihin ja kansiin kun lahja on toimitettu perille mitä ihanimmalle pienelle keijukaiselle <3
Alkujaan jo plussauutiset kuultuani napsahti Niikiltä newborn-vaippa unisex kuosilla kun ei vielä ollut tulokkaan sukupuoli tiedossa. Siitä se sitten lähti. Pitihän mukaan kilkutella villikset, lankana patons ja ohjeena yhden sauman tiitiät (lahkeet tein perästä päin enkä samalla kuten ohjeessa).


Noh, joka minut tuntee niin tietää, että mopo karkaa helposti käsistä. Oikeesti oon joskus ajanut mopolla metsään kun sellaista kokeilin =) Mutta siis takaisin asiaan. Pikku keijun synnyttyä pakettiin sujahti vielä taskuvaippa ja aio. Taskussa ruskea brpul ja ruskea bambujoustis. Aio:ssa mango brpul, keltainen coolmax, koko vaipan alueella tavis bambujoustis jossa kiinteänä tiimaimuna pari kerrosta bambuhamppua. Lisäksi tiiman mallinen nepein kiinnitettävä lisäimu 2 krs bambuhamppua ja kerros bambujoustista.Kas kun rupesikin tekemään mieli Da Capoja *slurps* onneks on maidoton kuuri päällä.

Ei kommentteja: