10.6.2009

Arttu 8kk

Tänään oli Artun 8kk neuvolalääkäri. ihan pikainen visiitti vaan. Nyt on poika vähän reippaammin kasvanutkin, painoa on 9590g ja pituutta 71,3cm. Laskeskelin, että edellisestä neuvolakäynnistä on pituutta tullut noin 0,5cm per viikko. Aika hurja tahti. Taidot Artulla on kohdillaan; pinsettiote löytyi hienosti molemmista käsistä, ryömimään opittiin reilu viikko sitten ja kontillaankin jo yrittää tönöttää. Istualleenkin pysyy, tosin luottaa liikaa että joku on takana varmistelemassa ja saattaa heittäytyä yht'äkkiä selälleen. Ei siis kaadu vahingossa. Suu käy pojalla kuin papupata =) tätätättää ja monet muut tavut saa leuan kannattimet laulamaan. Ja aina parempi jos joku sisaruksista yhtyy lällätykseen mukaan. Mun vauvasta kasvaa iso poika *snuuf*


Aamulla soitteli iho- ja allergiasairaalasta lääkäri ja kyseli Artun kuulumisia. Mitäs tuolle, hyvin menee. Iho on hyvänä. Äippä on edelleen maidottomalla kuurilla, mutta joskus kyläillessä on vahingossa syönyt jotain missä onkin maitoa ollut ja se näkyy pojalla poskissa punaisena röhelönä päivän viiveellä. Katoaa kuitenkin nopsaan rasvailemalla. Kauhean vaikea saada ihmisiä ymmärtämään ettei laktoositon ole sama asia kuin maidoton.


Tuossa yläkuvassa Artulla on päässä hattu, jonka ostin H&M:sta ihan tuunausmielessä kun ei maksanut kuin pari euroa. Hattu siis oli alkujaan vitivalkoinen. Heitin sen koneeseen Nitorin mokan ja muutaman t-paidan kanssa ja ompelin isoveljen valitseman apina-merkin eteen. Nyt on hattu enemmän meidän näköinen.Ei kommentteja: