22.6.2009

Muriseva, ärisevä äiti-ihminen

Juu-u, minäpä minä. Murisen ja ärisen. Väännän ja käännän. Verta ja hikeä valuen välistä kyynel silmäkulmassa taistelen. Jaa, että mitä ihmettä? No saumurin kanssa painin. Se ei tahdo tehdä kunnollista tikkiä *yhyyyyyy* Neulat on vaihdettu ja langoitettukin pari kertaa uudestaan ja silti se tekee tämmöstä nurjallekurjalle puolelle:


Siis ongelmana etenkin paksu ompelus, 3 krs. bambufleecea, mutta ryppyilee myös ohuemmalle toisinaan. Tosin on ennen ommellut tuollaisen bambuimun tosi kiltisti. Positiivista jos tästä yrittää kaivella niin pikku hiljaa osaan tuon kirotun koneen ohjekirjan ulkoa.Ennen tätä inhottavaa kinaa koneen kanssa syntyi kuitenkin pari QD Cuddlea. Näissä ulkopuolella raidallinen joustofrotee, toisessa keltainen velour. Sisäpuolella molemmissa bambujoustofrotee. Kapeassa imussa 3 krs. bambufleecea ja tiimassa 2 krs. bambufleecea, 1 krs. bambujoustista ja ihoa vasten coolmax. Oi niitä aikoja kun ompelu vielä sujui. Noh, nämäkin lähtee maailmalle.Nyt täytyy kyllä keskittyä omiin ja lapsille luvattuihin juttuihin. Tuli jo vähän noottia meidän pinsessa 6 v:lta, että koska äiti teet mulle sen ja tän ja tuon... Minä kun aina näytän sille lehdestä, että tehdään tuollainen. Ai juu, toki pikku-neiti N saa sisätäyttiksensä kuten olen luvannut =)

Tässä vielä tuoksahdus kesää ensi jouluksi ;-)


8 kommenttia:

MaaritH kirjoitti...

Tuttu ongelma. Muistaakseni se ratkesi vaihtamalla saumuriin 90/14 Super Strech neulat. Toivottavasti saumuri lakkaa ryttyilemästä! Kauniita vaippoja <3

milla kirjoitti...

Mulla aloitti saumuri myös ryppyilyn, tajusin että johtuiskohan neulojen vaihdosta. Pitäis ehkä vaihtaa vanhat neulat takas tai taas hakea uusia tilalle.

MinSa kirjoitti...

Mulla kerran saumuri teki huonoa tikkiä ja ongelma korjaantui vetämällä langat kunnolla langankiristäjien väleihin. Kauan meinaan "porasin" kanssa ennenkuin hoksasin kokeilla tuota. :) Hienoja vaippoja!

Tellu kirjoitti...

MinSa neuvoa minäkin olisin ehdottanut. Näyttäs vähän että se yrittää jumia sitä jostakin.

Miranda kirjoitti...

Lankojen kireydelläkin saattaa olla jotain vaikutusta tuohon tikkiin... Kannattaa nekin tarkistaa...

Sanna kirjoitti...

Kiitokset kaikille vinkeistä <3 uusia neuloja on Posti-Paten kyydillä tulossa. Ihan suht järkevän tikin sain tekemään trikoo-joustofroteeyhdistelmään, vika vissiin siis paksumpien materiaalien ompelussa.

kiala kirjoitti...

Mulla tuli myös samanlaista juuri kun yritin saumuroida cuddleen imuja (2xbambuhamppucollege, 1xmikrokuitufrotee, 1xluomujoustofrotee) Liian paksu, pitäisi saada langankireydet varmaan kohdalleen ja tikin leveys äärimmilleen. En jaksanut yrittää vaan tyydyin harvatikkisempään tulokseen. Materiaaliyhdistelmä oli jo sen verran kamala muutenkin ommella. Kerro jos ratkaisu löytyy :)

inkeroinen kirjoitti...

Vaipat on ollu koko ajan käytössä ja ovat ihan supermahtavia :) KIITOS!