3.4.2010

Ihan mahotonta

on tää meno nykyään ettei oikein mitään ehdi. Arttu puolitoista vee pitää äiteen kiireisenä kiipeillessään, tutkiessaan, halutessaan. "haluu, haluu" ja "lupaa, lupaa" poikanen kyselee kun jotain kiinnostavaa on käden ulottumattomissa. Kolmen sanan lauseita on alkanut tulemaan viime päivinä =) Toinen tehopakkaus on tuo 3v jäppinen. Tekee pahojaan taukoamatta. Milloin rikkoo siskon tavaroita, viljelee nuppineuloja lattialle, repii pyykkipojat telineestä ja varastaa kaiken vähänkin herkullisen syötävän. Noh, ei nuo nyt aivan pelkkiä hirviöitä ole kuitenkaan. Haleja satelee ja äiti on pop asiassa kuin asiassa. Saas nähdä mikä poru syksyllä koittaa kun äiti menee töihin ja pikku pojat päiväkotiin. Ja vielä kun niille selviää, että äiti hoitaa toisia lapsia päivän aikana. O-ouuuu..

Tässä joitain tämän vuoden puolella valmistuneita viritelmiä. Neitokaiselle vadelmaisesta joustiksesta 122cm pöksyt muffinsin kera. Ohje oli muistaakseni viime vuoden viimeisimmässä SK:ssä velourhousuina.


Bambujen jämistä tuli tiskirättejä hiihtolomalla. Toinen puoli bambufleecea ja toinen bambujoustista. Pehmeitä, mutta napakoita rättejä. Osan olen lahjoittanut ystäville, eihäm meillä noin montaa tarvita kun entisiäkin oli pari.


Siskon kuopukselle kaksi ruokalappua eurokankaan palalaarin löydöstä. Taskuja en laittanut kun oli aika paksua vahakangasta.

Ja sitten samaiselle kuopukselle 1-vuotis synttärilahjaksi enkelipöksyt punaisesta velourista. Siivet on kaapissa marinoitunutta sherpaa, väliin silitin tukikankaan ja laitoin parilla pistolla kiinni etteivät ihan lörpötä. Kaava on piirretty me&i:n 74/80cm haalareista. Olivat just passelin kokoiset Artulle, et ehkä täytyy tehdä pöksyt sillekin vielä. Idea vaan puuttuu vielä...


Keskeneräisiä odottelee tuossa ompelupöydällä joten käyn niiden kimppuun ja niistä lisää myöhemmin.

2 kommenttia:

Sarashe kirjoitti...

Ekaa kertaa vierailen. Ihana blogi, kauniita ompeluksia :) Tulen toistekin. Mukavaa pääsiäistä!!

Unikuu kirjoitti...

hei.on muuten kiva toi kaava noissa housuissa. onnistuiskohan että voisit piirtää kaavan mulle ja lähettää jotain korvausta vastaan. kun toi koko vois olla meille just sopiva ja mä digaan tollasia olkaimellisia haalarihousuja..