7.4.2010

Pikatikki

Meidän 3-vuotiaalla alkoi olemaan pula sopivista pyjamista, joten pikaiseen kasasin niitä pari pahimpaan pulaan. Kaava ottobre 6/09 Night Owl-pyjamapaita ja Stripy Legs-pyjamahousut koko 104cm. Oikein sopivat ovat päällä, himpun jäi kasvuvaraa. 98cm olisi varmaan ollut jo aika naftikokoinen. Kesäksi täytynee tehdä joku hihaton paita ja boxerit/sortsit setti yöunille. Autotrikoo on pehmoinen, erittäin joustava kirpparilöytö ja napakka kalatrikoo eurokankaasta.


3 kommenttia:

Mirka kirjoitti...

Tosi kivat yöpit! Ja kivoja kankaita oot löytäny :) Mie mietin kanssa, että kesäksi pitää lapsille tehä semmosia lyhkäsiä shortseja ja hihattomia paitoja, siis yökäyttöön :)

Unikuu kirjoitti...

hienot. huomasitko muuten tehdessäsi tuolla kaavalla että kaula-aukko on aika iso? mäkun menin testaamaan tuota samaa kaavaa päiväkäyttöön tulevaan paitaan ja mun makuun se on aika iso..mutta tietty,yöppärissähän sen pitää ollakin rennompi..

Sanna kirjoitti...

Unikuu: meille tuo kaula-aukko on oikeastaan ihan sopiva, taitaa olla isopäinen poika meillä =) tai sitten laitoin sen verran napakan resorin ettei lörpötä turhia.