30.3.2011

Meidän välikautta 2011

Tässäpä meidän pikku poikien tätä kevättä ja vähän edellistä syksyä. Itse en ole mikään mahdoton lastenvaateharrastaja, tykkään tietyistä väreistä, yhteensopivuudesta ja käytännöllisyydestä. Vaatteet pitää toimia niin kotona, kylällä ja päiväkodissa. Alla viime syksyltä Cirafin takki+housut ja Remun haalari, molemmat 104cm ja menevät just eikä melkein. Hätävara-rönttävaatteina toimikoot siis tämän kevään. Pipot on reiman, kimperin ja stadiumin. Hanskat jonathania ja kivatia. Nämä taas kokoa 110cm tämän kevään hankintoja. Tähtitakki ja mustat housut ellokselta "land & lake"-merkkiset, musta tähtipipo itse tehty. Ticketin tähtihaalari samoin ellokselta. Kumpparit bundgaardin PikkuJaloista. Pilvipipo itse tehty, lennen pipo Lillis ja tähtipipo iloinen kirahvi. Hanskat ja kypärämyssy prismasta, oisko ollu cirafia?
Kuopus saa kulkea sitten näissä vermeissä. Vasemmalta katsoen siskoltani kierrätetty Remun haalari 92cm, iloisen kirahvin keltainen pipo ja jonathanin hanskat. Keskellä kirppislöytö ticketin setti 86cm, itse tehty pilvipipo ja villervallan raitapipo viime keväältä. Samoin kivatin lapaset. Oikealla Molon Iiiiihaaana rainbow haalari lasten metsolasta, lennen nauhallinen pipo ja kimperi. Oranssit hanskat myös lenneä Lillikseltä ja siniset jonathania. Kumpparit Po.p.


Tytsyn välikausi on vielä vähän vaiheessa. Tässä kuitenkin kympillä löydetty skilan softshell ja itse tehty sydänpipo. Takkeja tytöllä taitaa ollakin kaapissa jemmassa. Housuja joutunee metsästelemään neidin kanssa yhdessä. Ei enää käykään ostaa niitä mitkä on äidin mieleen..
1 kommentti:

Mia -Willa Oliviasta kirjoitti...

Olipa kuvissa ihania vaatteita. Itse en ole löytänyt pikkumiehelle edes yhtä sellaista pukua, josta todella pidän :( Pitäis varmaan nettikauppoja alkaa kahlaamaan läpi:)