22.3.2011

Vuh Vuh

Siskon tyttö 13v pyysi itselleen koirapaitaa. Tää oli hankala kun mikään kuva ei oikein minuun iskenyt. Mietin kaiken applikointina kunnes välähti, että mullahan on donnon kangasvärejä laatikollinen :) Paidan kaava on ottobre 1/03:sta. Koko on muuten 158cm, mutta pituus 170cm. Koira ja kanttaukset ovat siis ruskeita. Kuva on vanhasta ottobre woman lehdestä 2/2006.

Artulle Sulo-teeppari koossa 98cm. Koko on hiukan reilu, mutta en tykkää sellaisista nakinkuorelta näyttävistä paidoista ;) T-paitoja tarttiskin urakoida näin kesää kohden niin tyhjältä näyttää poikien hyllyt. Kevyempiä housujakin (joustofroteesta kenties?), mutta hyvä kaava on edelleen hakusessa 92 ja 110cm. Saa vinkata ;) kaikki kokeillut tuntuu pussittavan edestä.

Siskon kuopukselle tuunattu Artun vanha veloursetti. Tää taitaa olla niitä aika ensimmäisiä vaateompeluksia joita joskus vaippojen jälkeen innostuin tekemään.

5 kommenttia:

Riikka kirjoitti...

Voi kiitos! Tuollaista kuvaa oon etsinyt jo lähes vuoden!! Käy meidän koirasta...en tiiä onko oikeasti, mut käy hyvin. Nyt saan painaa paitoja, kunhan löydän tuon lehden =).
Ihana veloursettikin!

Mirka kirjoitti...

Aivan tosi hieno koirapaita!! Miullakin on tuolla kangasvärejä, vaan no... en saa aikaseksi ees kokeilla, menee ketuiks kuitenkin :-D Hyvä asenne jeps...

Mutta siis tosi hieno paita isomman makuun :) Ja hienoja on kyllä taas muutkin!

Sanna kirjoitti...

Kiitos Mirka ja Riikka :) Sun täytyy Mirka ottaa ensin joku helppo yksivärinen kuva ja aloittaa kangasväreily siitä. En mäkään taivu RuttuNutun suorituksiin, mut tämmösiä helppoja voi tehdä.

NorppaStiina kirjoitti...

Kaunis koira-paita! Ja ihana tuunaus. Kivaa, että vanhat (ja ekat:)) pääsee uusio käyttöön. :)

Niinu kirjoitti...

Ihanan värikäs tuo poitsun teeppari!
Pakko oli tulla sanoon...