30.3.2011

Poskelit

Minulla on kaksi elfa-korillista tilkkuja enkä edes säästä pienimpiä joista voisi ehkä tehdäkin jotain. Usein penkoessani koreja etsiessäni ideaa applikointiin keksin lisää juttuja mitä voisi tehdä. Niin sai alkunsa nämäkin boxerit tai poskelit niinkuin Arttu sanoo. Sommittelin värejä yheen pöydälle omiin kasoihin ja niistä Arttu valitsi haluamansa. Vasta ommellessa huomasin, että pieni mies valkkasi itselleen kaikki autokuosit ja isoveljelle jäi eläinkuosit :) Kaava on ottobreen nrosta 6/10 "pikkumies" boxerit koossa 92cm ja 104cm. Eurokankaan uudesta Tammiston myymälästä bongasin suht ohutta ja leveää kuminauhaa mustana ja valkoisena. Niistä laitoin osan pelkillään vyötärölle ja osa on sitten jemmattu vyötäröresorin sisään (ihan siitä syystä ettei värit sopineet yhteen muuten...)
Tytsyn kaverilla oli synttärit ja hänelle tein lahjapakettiin mukaan hiuspannan toiveiden mukaan; pinkkiä ja sydäntä. Toivottavasti oli mieleinen.


Pitkästä aikaa aloitin neulomisenkin. Cittarista lähti mukaan ihanaa oranssi seiskaveikkaa, joka passaa hyvin Artun välikausihaalarin väreihin :)

Ei kommentteja: