1.11.2009

Jotain pienelle

Tuohon melkein naapuriin syntyi viikolla pieni prinsessa ja yllättäen innostuin vauvalle ompelemaan jotain pientä. Ihana välillä tehdä jotain miniä =) vaikkakin nämä ovat koossa 62cm. Muksis trikootunika ja kahdet Hupsis trikoohousut. Tai toiset housut on ruskeaa bambujoustofroteeta. Ohjeet ja kaavat ottobre 1/09. Ihan kelvolliset tuli vaikken ennén olekaan kirjekuorikaulusta tehnyt ja tuo bambujoustiksen ompelu housuiksi (eikä vaipaksi) hieman oudoksutti. Mutta on se ihana materiaali pienokaisen iholle <3

Työkaverin muksulle lupasin tehdä ruskeat joustofroteepöksyt ja jäin arpomaan kokoa, 86 vai 92cm? No, tein molemmat. Toiset jää sitten meille odottamaan Artun kasvua. Näissäkin kumpparit lahkeensuissa ja napinläpikumpparisäätö vyötäröllä. Nämäkin vilkas-pöksyjen muokatulla kaavalla.


Tässä alemmassa kuvassa väri näyttää oikeammalta. Kangas on vanha löytö eurokankaasta. Ja kuvien laatu taas on mitä on =/ mä en vaan osaa käyttää tuota ukon kameraa. Pöh.


3 kommenttia:

Numppa kirjoitti...

ei voi kuin kuolata.. :)

Annika kirjoitti...

Voi, mitä pieniä ihanuuksia!!! Tunikassa on niin suloinen kangaskin - ja mahtavasti ryhdittää tuo ruskea kanttaus kirjekuorikaula-aukossa. Upea setti!

Essiina kirjoitti...

Mä aivan hengästyn tästä määrästä mitä olet saanut tehtyä vaatetta lapsille, omille ja muiden. Aivan upeita. Ja tuo "Made With Love" -merkki on kyllä ihana <3

Meikäläinen kun osaa ommella ainoastaan suurin piiretin suoraa ommelta verhon reunaan, niin sillä ei koreilla... Ja tuota yhtä kaulaliinaakin olen kutonut jo ikuisuuden... :-)