4.11.2009

Taas lyö tyhjää

mikä ei todellakaan ole uutta =) mutta siis mulla on läjä, iso läjä brpulia ja jonnin verran laminoitua trikoota, bambufleecea ja värikimara coolmaxeja. Näiden lisäksi semmonen 30 litran (?) lelulaatikollinen hahtuvaa. Juu, hei vaan, olen Sanna. Olen kangas- ja lankaholisti.

Mitä mä noille teen?????? Vaipoille tahi villiksille ei ole tarvetta ja ahistaa ajatuskin ruveta niitä hinnoittelemaan ja pieniä paketteja postittelemaan. Ziljoona ruokalappuako? Ei meillä kyllä niitäkään käytetä. Tosin Arttu haluaa syödä itse, että joku ruokakaapu ois paikallaan. Apuva!

Jatkopohdintaa... Mietin tuossa josko sitä surauttaisi kaikki vaipoiksi, imuiksi ja tikuttelisi hahtuvat pöksyiksi ja sitten myisi pois. Mutta mahtaako tsi-vaipoilla saada yhtään sen enempää tuottoa kuin jos myisi nuo kankaina tai vaikkapa vaippapaloina? Joo, kotihoidontuki on "sieltä". Tosin tähän sisältyisi sitten se postittelu. Kyllä voi ihminen tehdä ison ongelman yksistä vaippakankaista =) Toki hahtuvasta voisi tehdä myssyjä, tumppuja tms kuten Kiala vinkkasikin.. Jatkan pohdintoja..

2 kommenttia:

kiala kirjoitti...

Coolmaxista aluskerrastoja ainakin saisi :) Itse ajattelin tehdä itselleni pipoon tuulen pitävän kerroksen softiksesta. Sitä se mun Windstopperikin on syönyt.(Malabrigosta pinta.) Noista pulleista voisi ulko vaatteita väsätä. Laita kankaat alkuperäiskäyttöön ;) Bambusta tulee varmasti ihania vaatteita myös. Anoppi teki tytöille hahtuvasta neuletakit, käytössä eivät ole vielä olleet, joten en tiedä kestävyyttä. Viime talven kuljin hahtuvalapasissa, oli lämpöiset! Nämä on nyt ne ilmeiset, mitkä varmaan olet jo ajatellutkin. Hahtuvasta voi toki tehdä niitä huopahelmiä, jos joululahjoiksi vaikka...

Omppupomppu ja pesue kirjoitti...

Moi! Jätänpä minäkin ehdotuksi itse ajattelin tuhota hahtuvaa neulomalla pari "pyllynalusta" pulkkaan/rattaisiin ja toiset ovat tehneet hienoja tumppuja brpulista (itse ehkä ensi keväänä). Ja muuten kiva blogi sinulla.