1.11.2009

"Olipa kerran pieni paha noita...

.. känkkäränkkä nimeltään."

Ja tämä pätee niin täysin meidän eskarineitiin ettei vois enempi kohdalle osua. Mikään ei ole hyvin, kaikesta viisastellaan ja kaiken se haluaa. Puuh... Ja mä haaveilen toisesta tytöstä, voiko mulla viirata päästä?
Noh, tuo neiti piti muuttaa noidaksi päiväkodin halloween-juhliin. Ei muuta kuin auton nokka kohti eurokangasta ja hommiin. Siskoselle kerroin suunnitelmista ja sieltä tupsahti tilaus noidan asuun kummityttöä varten. Onneksi kangasta piisasi =) Kummilikalle tuli asu kokoa 128cm ja meille jäänyt on 116cm. Tämmöönen siittä ny sit tuli:

Puku koostuu siis alushameesta joka on irtonainen, tehty tyllistä ja resorista. Itse "mekko" on loimusamettia, johon käytin pohjana ottobre 6/09 Mocking Bird yömekon kaavaa. Hihoja vain levensin.

Viittaan katsoin mallia sivusilmällä jostain ikivanhasta muoti muksu-lehdestä. Materiaali siis organzaa. Reunoihin ompelin BR:stä bongatut hämähäkit.Hattua en sentään ite väsännyt, se on tiimarista. Mutta sitäkin vähän tuunattiin organzalla ja hämähäkeillä.


Ei kommentteja: