1.11.2009

Poikasille Päälle Pantavaa

On sitä siis muutakin saatu aikaan kuin vain löhötty blogia päivittämättä. Marimekon kuosien innoittamana vaihdoin saumuriin mustat langat ja siitä se sitten lähti. Ensin Artulle kolme 80cm pitkähihaista paitaa ottobren Rille raglanhihaisen kaavalla, lehdestä 6/08.


Tartteehan paidat pöksyjä kaveriksi. Siispä jälleen ottobreta selaamaan ja sieltä Vilkas velourhousujen kaavaa hiukan muokaten syntyi mustat ja harmaat pöksyt joustofroteesta. Mustissa kumpparit kujissa, harmaissa resorit ja vyötäröllä napinläpikumpparia säätömahdollisuuksineen. Sekä samalla kaavalla mustat velourhousut ja-paita.

Isommalle vauhtiveikolle myös paitoja, yksi Rille 92cm ja pari Octopus t-paitaa (ottobre 3/08). Ja oma muokatulla vilkas-kaavalla housuja 98cm, joustiksesta ja velourista. Tuo leijonatrikoo on melkosen ärsyttävää ommeltavaa; tosi ohutta ja venyyyyyy.


Tässä vielä tuo napinläpikumpparihommeli. Mikä sen oikea nimitys on???


Ja kuinkas muuten, kenen äidin tekemät vaatteet omille lapsilleen eivät olisi
"Made With Love"?


Koulukolliaiset naukuivat käsille lämmikettä ja tassut saivat suojakseen huopasesta lovikkaat. Värit valitsi äiti ihan ite synkkaamaan talvitakkien kanssa *nolo*1 kommentti:

milla kirjoitti...

Kirahvi paidat aivan ihania! harmittaa vieläkin kun en n.vuosi sitten ostanut vaal.pun kirahvi kangasta itellni.